Hirdetés

Street Fighter V: A Shadow Falls - előzetesen a sztori mód

|

Ma esedékes a Street Fighter V sztori módjának megjelenése, videón nézhetjük meg, mire számíthatunk.

Hirdetés

Az új játszható karakterek mellett egy 5 fejezetből álló ingyenes sztori mód DLC is elérhetővé válik a Street Fighter V játékosai számára, melynek ütős előzetesét fönt láthatjátok.

Az átvezetőkkel átszőtt letölthető tartalom, az A Shadow Falls 3-4 órás játékidőt ígér. Maga a történet a Street Fighter III és a Street Fighter IV között játszódik, összekötve a két játék eseményeit. A hősies World Warriors csapata felveszi a harcot a gonosz Shadaloo szervezettel szemben.

A kampány során mind a 6 DLC karakter, vagyis Alex, Guile, Ibuki, Balrog, Urien, és Juri is játszható lesz. Ennek ellenére nem az összes harcos elérhető többjátékos módban, hiszen még nincsen pontosan belőve, mennyire legyenek erősek, még csiszolni kell rajtuk.

Nektek hogy tetszik az A Shadow Falls?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)