Hirdetés

Street Fighter V - az összes karakterrel és új játékmódokkal jön az Arcade edition

|

Szerencsére a korábbi részekkel ellentétben a Street Fighter V: Arcade Editiont nem fontos megvennie azoknak, akik már korábban megszerezték az alapjátékot, de aki most száll be a bunyóba, annak érdemes az új kiadást választania.

Hirdetés

A Street Fighter IV-et három változatban is kiadta a Capcom, ami azt eredményezte, hogy aki mindig a legújabb változattal szeretett volna játszani, annak többször is meg kellett vennie a játékot. Szerencsére a most bejelentett Street Fighter V: Arcade Edition egyáltalán nem hozza hátrányba azokat, akik az alapkiadással rendelkeznek.

Hirdetés

Az új kiadás az eddigi két szezonban a játékhoz adott (és bunyó közben kifarmolható) DLC-karaktereket tartalmazza, ami összesen 28 szereplőt jelent, illetve néhány új játékmódot és játékmenet-beli újdonságot is találunk benne. Minden karakter kap egy második V-Trigger képességet, ami a Capcom szerint alaposan átalakítja majd a harcosok játékstílusát. A Street Fighter V: Arcade Edition címe a új árkádmódból ered, ami a készítők elmondása alapján erősen építeni fog a nosztalgiára, emellett érkezik az Extra Battle mód, egy galéria és egy újratervezett menürendszer is. Mindez egyébként a Street Fighter V alapkiadásába egy ingyenes frissítés keretein belül érkezik meg. Az Amerikában 40 dollárra beárazott Arcade Edition megjelenésére viszont még elég sokat kell várnunk, csak 2018. január 16-án rajtol el, akkor viszont dobozos változat is érkezik.

Köztetek van, aki ennyivel a megjelenés után még beszáll a Street Fighter V küzdelmeibe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)