Hirdetés

Street Fighter V - íme Falke, az új DLC-karakter

|

Ontja a Capcom a DLC-ket a Street Fighter V-höz, most a szezon harmadik karaktere mutatkozik be.

Hirdetés

Az év elején megjelent a Street Fighter V: Arcade Edition, amit végre jó szívvel tudunk ajánlani. A Capcom szép lassan belepakolta a játékba azokat a tartalmakat, amik az első változat megjelenésekor még hiányoztak, az Arcade Edition pedig még azokon felül is kínált extrákat. Ha eddig kihagytátok, most már tényleg pótoljátok be.

Hirdetés

És ha minden máson túlvagytok, jöhetnek a harmadik szezon DLC-i. Sakura és Blanka után április 24-én Falke-val bővül a felhozatal, akit nem láthattunk még korábbi játékokban, csak Ed történetében tűnt fel. A sztori szerint a Neo Shadaloo tagja, aki egy bottal verekszik. Ed mentette meg a Shadaloo fogságából, és most a jók oldalán segíti a bajbajutottakat. Így verekszik:

A szezon maradék három harcosa Cody, G és Sagat, akik várhatóan a következő néhány hónap folyamán megérkeznek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)