Hirdetés

Street Fighter V trailer - Charlie Nash visszatér, lesz online béta

|

A közönségkedvenc Charlie Nash az új Street Fighter V trailer főszereplője, de azért Chun-Liből és Ryuból is kapunk egy kicsit, illetve ízelítőt kaptunk abból, kit fognak legközelebb leleplezni. Online béta is lesz.

Hirdetés

Az, hogy Charlie a Street Fighter IV-es kihagyás után visszatér, már jó ideje nyílt titok volt, a Capcom maga is tease-elt, de ma megjött a hivatalos Charlie Nash trailer, amiben láthatjuk a harcos mozdulatait és csillogó szemüvegét.

Utoljára a Street Fighter Alpha 3-ban szerepelt, de a kiadó hallgatott a rajongókra, és visszahozta Guile jóbarátját. Annál többet, amit a videóban láthattok, mi sem tudunk róla, de Chun-Linak és Ryunak érthető okokból nincs sok esélye ellene. A trailer végén a következő leleplezendő karaktert is megszellőztették, aki alighanem M. Bison lesz.

A mindkét platformon futó online bétában az észak-amerikai előrendelők biztosan automatikusan részt vehetnek, arról, hogy az európaiaknak mit kell tenni, még nem esett szó. Az alábbi képeket szintén most kaptuk, gyönyörködjetek a neonban.
 

A Street Fighter V megjelenési dátuma még titok, de az biztos, hogy csak PC-re és PlayStation 4-re jön, más konzolokra – a Sony elmondása szerint – soha nem is fog. Majd az Ultra Street Fighter V. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)