Hirdetés

A Capcom megint, harmadjára is kiadja a Street Fighter V-öt

|

Az alapváltozat és a késznek tekinthető Arcade Edition után most jön a Champion Edition.

Hirdetés

A Capcom bejelentette, hogy érkezik a Street Fighter V: Champion Edition, ami szerintük a sikerjáték legsúlyosabb kiadása. A csomagban lesz 40 karakter, 34 aréna és több mint 200 ruha, amiket a harcosokra aggathatunk.

Hirdetés

A Champion Edition egy új karakter, Gill mellett tartalmazni fog majd mindent az alap Street Fighter V és a Street Fighter V: Arcade Edition kiadásokból, leszámítva a Fighting Chance ruhákat és a Capcom Pro Tour letölthető tartalmat. A Capcom elmondása szerint minden harcos kap új V-Skilleket, és az egész játék egyensúlyát helyreigazítják.

A mindent összefoglaló kiadás 2020. február 14-én érkezik PC-re és PlayStation 4-re. A jelenlegi játékosok minden újdonságot megkapnak majd, köztük Gillt is, aki már idén decemberben beszerezhető lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)