Hirdetés

Street Fighter V - jönnek a Devil May Cry ruhák, átalakul a Survival Mode

|

A Capcom a Street Fighter V-ben ünnepli a Devil May Cry 5 bejelentését.

Hirdetés

Az E3 egyik leginkább várt és ünnepelt bemutatója volt a Devil May Cry 5, így nyilván a Capcom nem hagyja ki a lehetőségét annak, hogy az izgalomból pénzt csináljon. A Street Fighter V-ben június 25-én elérhetővé válik egy Dante ruha Kenre, és egy Neo ruha Edre.

Hirdetés

Mindkét DmC cucc 4 dollárért lesz kiváltható, míg Gloria új ruháját az Extra Battle módon keresztül lehet majd megnyitni. Akit érdekel a cucc az július 5-től augusztus 2-ig próbálkozhat a kosztüm beszerezésével. Egy negyedik új kinézetet is bemutattak, ami Rashidot változtatja a Mega Man Air Manjévé, de hogy ezt a skint hogy lehet beszerezni, azt még nem tudjuk.

A Survival mód is kap egy frissítést, aminek köszönhetően 1000 kreditért folytathatjuk a túlélést azon a ponton, ahol korábban abbahagytuk. Emellett elfogyasztható tárgyakat is kap a játékmód melyek segítik majd a harcainkat.

Végül egy Fighting Chance nevű feature is bekerült, amit használva Menathoz járulhatunk jövendőmondásért. Ha leteszünk az asztalára 500 kreditet, akkor ő cserébe megjutalmaz minket véletlenszerű tárgyakkal.

Az újdonságokat bemutató képeket itt lapozgathatjátok végig:

A Street Fighter V: Arcade Edition PC-re és PlayStation 4-re is elérhető.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)