Hirdetés

Street Fighter V - bemutatkozik Kolin

|

A Capcom bejelentette a Street Fighter V új játszható karakterét, aki február végétől lesz elérhető.

Hirdetés

Az új harcos nem más, mint Kolin, aki a Street Fighter III-ban is szerepelt már, de csak most lesz először elérhető játszható karakterként.

A Street Fighter V sztori módjában jelentősebb szerepet kapó, de nem irányítható Kolin így a második szezonban már a második új harcos Akuma után. Rajtuk kívül még négy új bunyósra számíthatunk idén.

Az usankában parádézó hölgy képességei fókuszában a fagyasztás és a mobilitás áll. Több jeges kombóval is le tudja fagyasztani az ellenfelét, hogy aztán kiüsse egy kombóval. A fenti bemutató trailerben kaphattok egy kis ízelítőt Kolin harcstílusából. Érdekesség, hogy aláfestő zeneként Lupe Fiasco muzsikáját használták, aki hatalmas rajongója a Street Fighter sorozatnak.

Kolin február 28-án DLC-ben érkezik majd PC-re és PlayStation 4-re is. Nektek hogy tetszik a karakter?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)