Hirdetés

Street Fighter V - Ryu vs. Chun-Li, ahogy a legjobbak játszák (videó)

|

Egy ázsiai kiállításra vitte ki a Capcom az új Street Fightert, és kért meg két profit, hogy mutassa meg a közönségnek, hogy áll az ötödik rész. Akkor nézzük.

Hirdetés

Az első Street Fighter V-meccs köré elég nagy hírverést szervezett a Capcom, aminél jóval kisebb csinnadrattával, de egy legalább olyan izgalmas mérkőzés szemtanúi lehettek, akik kilátogattak egy taiwani gamer kiállításra. Szerencsére az internet korában két szemfüles nézőnek köszönhetően mi is megnézhetjük, hogy muzsukál az új Street Fighter két profi kezei között.

A klasszikus Ryu vs. Chun-Li összecsapást ugyanis a játék két nagyágyúja, Daigo Umehara (ő volt Ryuval) és Bruce Hsziang (avagy Gamerbee, ő irányította Chun-Li-t) prezentálta. És ha ez nem lett volna elég, a meccs egyik kommentátora nem más volt, mint a Street Fighter V producere, Ono Josinori.

A meccsről két videó is készült, viszont egyik sem éppen tökéletes: az első felvételen sajnos nem látszik az egész képernyő, a második videó készítője pedig oldalról vette fel az összecsapást, így kicsit torzult a kép, de ott legalább folyamatosan láthatjuk mindkét karakter.

Tudjuk, ez kevés, de azért várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)