Hirdetés

Street Fighter V - egy héten át ingyen lehet játszani

|

Új online rendszert vezet be a Capcom, amit tesztelni kell, ezért most minden PC-s játékos lehetőséget kap arra, hogy kipróbálja a Street Fighter sorozat tavalyi részét.

Hirdetés

Több mint egy év telt el a Street Fighter V megjelenése óta, de még mindig van mit jobbá tenni a játékon. A nagyon döcögős rajt óta sok minden változott, viszont az online szegmens további finomításokra szorul.

Március 28. és április 3. között lesz egy nyílt időszak, melynek során minden PC-s próbát tehet az új Capcom Fighters Networkkel, és bármely harcost választhatja, akár a nemrég bekerült Kolint is. A Capcom javít a matchmakingen, minek köszönhetően egyrészt gyorsabban lehet ellenfelet találni, másrészt ritkábban sorsol össze két játékost, aki már játszott egymással. A Ranked és Casual meccsek is gyorsabban töltenek be, továbbá azok, akik sokszor lépkednek ki meccsekből, egy ikont kapnak, és hozzájuk hasonló ragequitterekkel kerülnek össze. Már nem csak kedvencként adhatunk hozzá listánkhoz más játékosokat, de feketelistára is tehetjük őket. A Battle Lounge-ban zászlók jelzik, mely játékos honnan játszik, és lehet majd a ranglistán is országra szűrni. A gyakorlómódban a beállítások mentésre kerülnek.

A tesztkör után összegzik a visszajelzéseket, majd valamikor később élesítik a patch-et a PC-s és a PS4-es változatban egyaránt. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)