Hirdetés

Street Fighter V - egy ideig ingyenes lesz az alap karakterfelhozatal

|

Augusztus elején érdemes lesz belépni a Street Fighter V-be PC-ről és PS4-ről is.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban nagy volt a csend a Capcom verekedős címe körül, azonban nemrég a kiadó azt ígérte, hogy augusztusban nagy híreket kapunk majd a játékkal kapcsolatban. Hamarosan megrendezésre kerülő az EVO 2019-re, valószínűleg erre az eseményre időzíti a Capcom a meglepetéseket, amelyek sorát egy ingyenes időszak nyitja meg. 

Hirdetés

A Street Fighter Twitteren megjelent poszt szerint augusztus 1-től 11-ig a PC- és PS4-tulajok ingyenesen játszhatnak majd a Street Fighter V alapfelhozatalával, valamint a 3. szezon karaktereivel is: 

A Capcom egyelőre nem adta ki a pontos karakterek listáját, de a Street Fighter V olyan harcosokkal indított 2016-ban, mint Chun-Li, Ken, M. Bison, Nash, Ryu, Zangief és Blanka, szóval ezek biztosan esélyesek. Augusztus 2-től indul az EVO, akkor többet tudunk majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)