Hirdetés

Street Fighter V - tökéletes érzékkel pont most ingyenes

|

A Capcom egy kéthetes próbaidőszakkal kedveskedik a játékosoknak.

Hirdetés

A Street Fighter sorozat folytatásáról nincs még hír, a Capcom egyelőre annak örül, hogy az Arcade Editionnel sikerült helyrehozni a Street Fighter V hibáit.

Hirdetés

A Sszériát valószínűleg senkinek nem kell bemutatni, főleg azoknak nem, akik mindig is nyitottak volna egy jó kis árkád verekedésre. A Capcom durván 30 éves múltra visszatekintő harcos játéksorozatának legfrissebb képviselőjét most bárki kipróbálhatja, hiszen az elkövetkezendő két hétben ingyen püfölhetjük az ellent a 16 játszható karakter valamelyikével, PC-n, és PlayStation 4-en egyaránt.

Az ingyenes időszak április 23-án indul, majd egészen május 5-ig nyúzhatjuk a játékot. A PC-sek a Steamen kereshetik, a PS4-esek pedig értelemszerűen a PlayStation Store-ban.

Ti tesztek majd egy próbát a Street Fighter V-tel, vagy inkább belevágtok azonnal a napokban megjelenő Mortal Kombat 11-be?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)