Hirdetés

Street Fighter V - itt élőben láthatod az első mérkőzést

|

A Capcom versenysorozata alatt bemutatják a sorozat következő részét is, és még egy különleges bejelentéssel is készülnek.

Hirdetés

Ma este a Capcom megrendezi az Ultra Street Fighter IV bajnokság döntőjét San Fransiscóban. Az eseményt élőben közvetítik a Twitch.tv-n, és biztosan izgalmas mérkőzésekre számíthatunk, de most nekünk az fontosabb, hogy a Street Fighter V is megmutatja magát.

A Capcom ugyanis bejelentette, hogy a döntőn lejátsszák majd az első Street Fighter V mérkőzést is, és ez még csak a jéghegy csúcsa. Valamilyen titokzatos bejelentéssel is készülnek, amire szerintük érdemes lesz odafigyelnünk. A Street Fighter V PlayStation 4 és PC exkluzív címként lett bejelentve, de Phil Spencer (az Xbox feje) is azt mondta, hogy nem feledkeztek meg a sorozatról. Talán az Xboxosok is kapnak ma egy kis szeretetet? Ma este 6:30-kor kiderül.

Watch live video from CapcomFighters on www.twitch.tv

Mit gondoltok, milyen lesz a Street Fighter V?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)