Hirdetés

Rövid ideig úgy tűnt, újabb platformra jön a Street Fighter V

|

Egy kereskedelmi lánc figyelmetlensége okozta a zűrzavart, amin utólag a fejlesztők is jót derültek.

Hirdetés

A kanadai EB Games egyik munkatársa - akit azóta bizonyára alaposan megdorgáltak - kitett egy Twitter-bejegyzést, és ezzel útjára indította a lavinát. A poszt lényege az volt, hogy a Street Fighter V: Champion Edition, azaz kizárólag PC-re és PlayStation 4-re kiadott verekedős játék legújabb verziója már Nintendo Switchen is megvásárolható lesz február 14-én. Nos, a dátum stimmel, csak a platformot nem sikerült elsőre eltalálni.

Hirdetés

Természetesen elnézést kért a hibáért a kereskedelmi lánc, más egyebet nem is nagyot tehetett. A bejegyzésnek eredetileg a PS4-es változatot kellett volna népszerűsítenie.

A rövid történet utózöngéjeként még Yoshinori Ono, számos Capcom-játék - köztük az érintett Street Fighter V - producere is tréfálkozott egy sort. Egyrészt nyilván kell neki a termék, másrészt csodálkozott, hogy nem vették észre, hogy valaki dolgozott rajta. De azért a végén csak hozzátette, hogy jelenleg nem létezik ilyesmi, és egyúttal meg is köszönte azt a pluszt hírverést, amit az EB Games hozott össze akarva vagy akaratlanul.

Ti örülnétek, ha más platformokon is megjelenne a Street Fighter V? Ha igen, akkor a Switch legyen a befutó, vagy inkább az Xbox One?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)