Hirdetés

Street Fighter V - a Capcom nagyon szeretné megbüntetni azokat, akik idő előtt kilépnek

|

Csak épp azt nem tudják, hogy mikor, és pontosan milyen módszerekkel.

Hirdetés

A Street Fighter V megjelenése nem volt épp zökkenőmentes, de mostanra szerencsére sikerült kijavítani a technikai problémákat. Így már csak egyetlen dolog nehezíti meg a játékosok életét, ezek pedig azok a felhasználók, akik még a meccs vége előtt kilépnek.

Az ilyen játékokban azért előfordul, hogy valaki elveszíti a hidegvérét és ki Alt-F4-ezik, ha kikap, a Street Fighter V-ben ez azonban következményekkel jár. Ha ugyanis az egyik játékos kilép még a meccs vége előtt, akkor nem szenved vereséget és nem szakad meg a win-streakje, és a győztes sem kapja meg a neki járó jutalmat, ez pedig nyilván rengeteg embert bosszant.

A Capcom megköszönte a játékosoknak, hogy felhívták a figyelmet erre a problémára, és biztosítottak mindenkit, hogy már dolgoznak egy olyan megoldáson, ami ezt orvosolja majd. Azt egyelőre sajnos nem tudták megmondani, hogy mikorra várható a javítás, de mindenképp meg akarják büntetni azokat, akik megpróbálják kijátszani a rendszert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)