Hirdetés

Street Fighter V - ezzel a moddal Sombraként bunyózhattok

|

Csak idő kérdése volt, hogy a legújabb Overwatch hős mikor hackeli be magát a Street Fighter V világában. Nem kellett sokáig várni.

Hirdetés

Elmondhatjuk, hogy jól áll a Street Fighter V szénája, hisz a Capcom esportot akar csinálni belőle és ehhez készek minden támogatást megadni. Így aztán pláne megéri belemélyedni az utcai verekedésekbe, pláne úgy, hogy az utóbbi idők legmenőbb hackerével apríthatunk.

Aki alaposabban ismeri a  Street Fighter világát, annak THEJAMK neve ismerős lehet, hisz számos, a mostanihoz hasonló mod került már ki a kezei közül.
A Sombra féle kinézethez a harcias lelkű, brazil Laura karakterét használta alapul, elsősorban a hasonló hajviselet miatt.

Elég biztos voltam benne, hogy készítek egy ilyen modot. A ruha animációjára ugyan nem vagyok túl büszke, de végsősoron nem lett olyan rossz. A színek sem pontosan ugyanazok, mint az eredeti karakternél, pont azért, mert kellett egy alternatív szín is a ruháknak.

Ennyit fűzött hozzá THEJAMK az alkotásához. Mi pedig nagyon szépen köszönjük!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)