Hirdetés

Street Fighter V - szebb a PC-s változat, mint a PS4-es? (videó)

|

A Street Fighter V PC-s változata nem csak egy egyszerű port, jól látható különbségek vannak a PlayStation 4-es változathoz képest.

Hirdetés

Valószínű, hogy a Street Fighter V PlayStation 4-en sokkal jobban fog fogyni, mint PC-n, így a Capcom megtehette volna, hogy lényegében tükrözi a játékot, és egy az egyben ugyanazt adja a PC-seknek, mint a konzolosoknak. Szerencsére nem így tettek (ami egyébként már csak az interneten áradó szitkozódó kommenthullám elkerülése miatt is okos húzás volt), a PC-s változat számos beállítási lehetőséggel jött.

Ahogy a Digital Foundry összehasonlításában láthatjátok, a két változat egy kicsit más. Mindkettő 60 fps-sel fut (ez egyébként kiemelten fontos ennél a játéknál, egy gyengébb PC-n szinte élvezhetetlen, ha nincs meg a 60), de a PC-s kiadást kapott néhány extra finomítást. A leginkább szembetűnő az elmosódás, ami a karaktereknél figyelhető meg, de nem ez az egyetlen különbség.

A videó azért is különleges, mert a cross-play támogatásnak köszönhetően a srácok egymás ellen tudtak játszani, így az összehasonlításban is pont ugyanazokat a meccseket látjuk mindkét oldalon. 

Ti PC-re vagy PS4-re tervezitek megvenni a játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)