Hirdetés

Street Fighter X Tekken - az utolsó négy karakter hozta a PC-s dátumot

|

A Capcom kevesebb mint egy hónappal a konzolos megjelenés előtt véglegesítette a karakterek listáját, illetve bejelentette a PC-s kiadás megjelenési dátumát.

Hirdetés

Már nagyon izgatottan várjuk a Street Fighter X Tekken megjelenését, melyben, ahogy azt sejteni lehet, a Street Fighter és a Tekken harcosai csapnak össze előbbi univerzum stílusában, amit a Namco a Tekken X Street Fighterrel viszonoz valamikor később.

Na de ne haladjunk ennyire előre, a március 9-én megjelenő Street Fighter X Tekken eddig 34 karakterrel büszkélkedő felhozatala most 38-ra nőtt, elérve ezzel végső állapotát. A négy újonnan bejelentett karakter a Street Fighteres M. Bison és Akuma, valamint a Tekkenes Jin és Ogre, akiknek  együttműködéséről videókat láthattok alább. A PC-seknek is van természetesen egy jó hírünk: csupán hozzávetőlegesen két hónapot kell várniuk, ugyanis a játék PC-s kiadása május 11-én kerül fel a boltok polcaira.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)