Hirdetés

Street Fighter X Tekken: feltűnik M. Bison és Xiaoyu is

|

Egy kiszivárgott kép eldugott részleteiben ott lakozik az ördög, M. Bison és Xiaoyu is feltűnt a karakterek között!

Hirdetés

A Capcom crossover fejlesztése legalább olyan legendássá válhat, mint a Street Fighter és Tekken címek külön-külön, ehhez ráadásul minden lehetőség adott is.

A multiplatform címet még 2010-ben, a San Diego Comic-Con rendezvényén jelentette be a Capcom produceri feladatait ellátó, Ono Josinori, aki nem volt hajlandó megosztani velünk véleményét a most kiszivárgott Street Fighter X Tekken képről.

Az ominózus, karaktereket ábrázoló fotó az Xbox Live-on bukkant fel legelőször, majd villámgyorsan eltávolították azt és azóta okosan hallgatnak a történtekről, ám a rajongók lelkesedésénél és egerük jobb gombjának funkcióinál semmi sem lehet gyorsabb, így megörökítették M. Bison és Xiaoyu debütálását az utókornak (nem a képen látható karakterek, hanem a fenti arcok között tűnik fel a két új szereplő).

A Capcom eddig nem fűzött semmit hozzá a bakihoz, de ha elfogadjuk, hogy mindketten erősíteni fogják a Street Fighter X Tekken grandiózus karakterkínálatát, akkor a játszható legendák száma megüti a harmincas mércét is. Pletyka ide, kiszivárgott fotó oda, a Capcom 2012. március 9-én adja ki játékát PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, de a PS Vitára való megjelenésre legalább a hónap végéig várnunk kell.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)