Hirdetés

Street Fighter x Tekken - márciusban jön, PC-s verzió megerősítve

|

2012 márciusában kezdődik meg a Street Fighter és Tekken világainak összecsapása.

Hirdetés

A támadást a Capcom indítja a Street Fighter x Tekkennel, a válaszra pedig valamikor később számíthatunk a Namco-féle Tekken x Street Fighter személyében.

Most inkább koncentráljunk a Street Fighter sorozat stílusában készülő Street Fighter x Tekkenre, melybe az Xbox 360-nal, PlayStation 3-mal, PlayStation Vitával és PC-vel rendelkező játékosok 2012. március hatodikán kóstolhatnak bele. Mindkét részről szép számmal érkeznek népszerű és kevésbé népszerű karakterek, de a Sony konzoljain vendégszereplőkkel is találkozhatunk majd, úgy mint a lenti képen is látható Cole az inFamousből, vagy a Sony japán kabalaállatkája, Toro.

Emellett megtudhattuk, hogy az egyre csak gyarapodó nevű Super Street Fighter IV: Arcade Edition ver 2012 december 13-án jelenik meg, és egy ingyenes frissítés lesz a Super Street Fighter IV: Arcade Editionhöz. Az ígéretek szerint számos javítást és balanszolást fog tartalmazni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)