Hirdetés

Streets of Rage 4 - megjött az első játékmenet trailer

|

A főhőseink teljes összhangban dolgoznak a rosszfiúk elgyepálásán.

Hirdetés

A DotEmu szépen lassan kezdi csepegtetni az infókat a Streets of Rage 4-ről, amiről ugyan még mindig nem tudjuk, hogy mikor és mire érkezik, de azt már igen, hogy iszonyat menőn néz ki.

Hirdetés

A klasszikus beat 'em up sorozat következő felvonásaként van mit bizonyítani a rajongóknak és az új érdeklődőknek egyaránt. Az biztos, hogy a stílussal nem lesz gond: a játék mind megjelenítésében, mind animációiban nagyon menő.

Amikor Blaze egy pörgőrúgással csapta le az ellenfelet, akit egyébként Axel előzőleg a magasba küldött, már tudtuk, hogy szeretni fogjuk ezt a játékot. Már csak azt reméljük, hogy a megjelenésre nem kell sokat várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)