Hirdetés

Strike Force Red Cell hivatalosan

|

Akik szeretik az Unreal Tournament 2004-t biztosan találkoztak már a Strike Force néven futó modifikációval is. Júliusban már hírt adtunk róla, hogy a készítők egy elmés gondolattal úgy látták jónak, hogy portékájukat dobozos verzióban is a boltok polcára helyezzék. Ami eleddig csak pletyka szintjén keringett a mai nappal hivatalossá vált. Az eddigi mod egy teljesen független játékként fogja meglátni a napvilágot valamikor 2007-ben a Reality Engine segítségével. A gamma fő fícsörjei között találjuk a 15 pályás single részt, a 20 pályás 4 játékmódban játszható többjátékos módozatot és a napjaink legprofibb terrorista elhárító eszközeivel felszerelt különleges egységeket is.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)