Hirdetés

Strike Vector EX - PS4-re jön az űrhajós lövölde

|

A RageQuit Corporation hamarosan elhozza a Sony legutóbbi konzoljával rendelkező játékosoknak is a futurisztikus, űrhajós lövöldözős címét, a Strike Vector EX-et.

Hirdetés

A kis létszámú, francia indie stúdió, a RageQuit Corporation bejelentette, hogy a PC-re és Xbox One-ra már megjelent kompetitív, belső nézetes, intenzív repülős akciójátéka, a Strike Vector EX a Sony jelenlegi generációs konzoljára is ellátogat, ráadásul még ebben a hónapban számíthatunk rá. 

A Strike Vector EX  újragondolt PlayStation 4-es változata egy új, sztori-orientált kampányt kínál karakterekkel, átvezető jelenetekkel, kihívást jelentő MI-vel, testreszabható Vectorokkal és ami a legfontosabb, egy kihagyhatatlan online multiplayer móddal. A jelenlegi generációs látványról az Unreal Engine 4 gondoskodik, a robusztus többjátékos módban pedig akár 12 játékos is vadászhatja egymást a kontrollerekhez igazított gyors tempójú űrcsatákban. 

Oldalakat írhatnánk még arról, hogy milyen az, amikor egyénileg felszerelt vadászgépekkel lövöldözhetjük egymást sci-fi környezetben a Strike Vector EX játékmenetében, de inkább nézzétek meg a gameplay videót, valamint a fenti, vadonatúj CGI-trailert és kóstoljatok bele ti magatok augusztus 30-án, mikor megjelenik PlayStation 4-re is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)