Hirdetés

Stronghold 3: Gold Edition május végén!

|

A stratégiai játékok palettájának egyik üde színfoltja a Stronghold sorozat, amelynek harmadik része speciális kiadással bővül.

Hirdetés

A launch trailer mindenre kiterjedően elárulta, hogy milyen játékra számíthatunk a Stronghold 3 képében, de a Firefly Studios nem éri be ennyivel és különleges kiadással kíván újabb zöldhasúakat beszedni a vásárlóktól.

A Stronghold 3: Gold Edition tartalmazza az úgynevezett Blackstaff egyjátékos kampányt (háromra bővítve az elérhető kampányok számát), továbbá 12 történelmi várostrom is üti stratégiát kedvelő mancsunkat. A speciális kiadásban kapunk négy vadonatúj többjátékos módot, egy Coronation névre elkeresztelt módot, illetve a Gold Edition beszerzésével miénk lesz a szabad építkezést biztosító sandbox lehetősége is.

Ennyiben természetesen még nem merül ki a Firefly Studios összeállítása: akik május 25-én megvásárolják az alapjátékot, azok rögtön frissíthetik is azt a Gold Edition tartalmával. A Stronghold 3: Gold Edition a fenti dátum napján válik elérhetővé Steamen, PC-re és Mac-re egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)