Hirdetés

Stronghold Crusader Extreme trailer

|

A várostromokat kedvelő stratégák nagy kedvence több éves kihagyás után visszatér és újabb kihívásokkal szolgál.

Hirdetés

A Firefly rendületlenül ontja a Stronghold széria darabjait, melyek annak ellenére, hogy a dimenzióváltással egyfajta hanyatlás is kezdetét vette, máig komoly népszerűségnek örvendenek a hardcore stratégák között. A sorozat legnépszerűbb, még 2D-s címe olyan kiegészítővel bővül, mely tapasztalt veteránokon kívül csak mazochistáknak lenne ajánlható, tekintve, hogy a címben szereplő extrém kifejezés nem csupán a korábbi sokszorsára emelt egységszámban, hanem a nehézségi fokozatban is testet ölt. Előző mondatomban azért szerepelt a lenne ajánlható kifejezés, mert a fejlesztők gondoltak a kezdőkre is és mellé csomagolják az időközben számtalan javításon átesett alapjátékot is. Így akár azok is belevághatnak, akik csak most ismerkednek a játékkal. A Gamecock gondozásában megjelenő produktum elvileg még tavasszal várható.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)