Hirdetés

Ingyen lehet behúzni egy középkori stratégiai játékot

|

Most a stratégiai játékok ingyen adásának szezonja van: a múltkori Civilization III után egy más jellegű alkotást kaparinthatunk meg.

Hirdetés

Nem tudom, csak bennem ébreszt-e kedves emlékeket a Stronghold, vagy tényleg annyira jó volt, amennyire én annak idején szerettem. Remélem az utóbbi.

Hirdetés

Ha ti is szerettétek, azért, ha még nem próbáltátok, azért töltsétek le a GOG-ról a Stronghold HD-t. A játék részben városépítős, részben harcolós, de lehet úgy is játszani, hogy ne legyenek támadások, vagy hogy pont mi legyünk a támadók szerepében. Az egyjátékos kampány 21 küldetést kínál, de a missziószerkesztővel továbbiak készíthetők.

Jár még ehhez az A.D. 2044 is, amiben a női nem leigázza a férfiakat, miután a tudománynak hála már nélkülük is képesek szaporodni. Egyetlen férfiként meg kell állítanunk törekvéseiket. Elég bizarr már a látványvilága is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)