Hirdetés

Stúdiót alapít az Activison - Irány Hollywood

|

Az Activison bejelentette egy új fejlesztõközpont alapítását a Dreamworks Animation-nél, ezzel létrehozva egy eddig pédanélküli együttmûködést a két iparág között. A társulás garantálja az Activision-nek a videók készítéshez való kizárólagos jogot minden platformra a Dreamworks jõvõbeni, számítógépes grafikát tartalmazó filmjeirõl. Robert Kotick, az Activision elnöke szerint, most elõször nyílik lehetõség,hogy a készülõ filmekhez igazítsák a játékok fejlesztését. A társulás mintegy 300 millió dollárt hozott idáig, Az egyezség pedig vonatkozik több, még készülõ DreamWorks filmre is, többek között a Shrek harmadik részére is, és a széria minden esetleges jövöben folytatására, mely szerint a róluk készülõ játékok kiadási joga is az Activison-re száll.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)