Hirdetés

PlayStation 4-re jöhet a Stuntman: Ignition?

|

A THQ idén 10 éves, különleges játéka most egy új platformra jelenhet meg, és ha ez jól sikerül, azzal akár a sorozat jövőjét is meg lehet alapozni.

Hirdetés

A Stuntman sorozat jogai jelenleg a THQ Nordicnál vannak, de a kiadó egyelőre nem jelentett be folytatást. Pedig örülnénk neki; olyan koncepciót, amire a Stuntman: Ignition épül, nem láttunk azóta.

A 2007-ben PlayStation 2-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra megjelent játékban filmforgatásokon vehettünk részt kaszkadőrként. Adott volt egy pálya, illetve a rendezői utasítások, és nekünk ezek betartásával kellett végigmennünk autóban vagy motoron ülve. A környezet folyton alakult, tényleg új érezhettük magunkat, mintha filmforgatáson lennénk. 

A PEGI oldalán megtalálható a még be nem jelentett PlayStation 4-es változat korhatár besorolása. Sajnos valószínű, hogy nem remasterről van szó, hanem a PS2-es kiadás portjáról, de reménykedünk azért, hogy nem a leggyengébb és legkorosabb verziót akarják újra kiadni. Mindenesetre aki még nem játszott a játékkal, az mindenképp próbálja ki, fantasztikus.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)