Hirdetés

Styx: Master of Shadows bejelentés - a goblinnal ki lesz?

|

A Styx: Master of Shadows-ban egy alattomos, kleptomániás, gyilkos goblin bőrébe bújhatunk. Ez elég jól hangzik.

Hirdetés

Egy vadonatúj fantasy szerepjátékon dolgozik az Of Orcs and Men és a Game of Thrones: The Game fejlesztőcsapata, a Cyanide Studios. A Styx: Master of Shadows főszereplője egy kétszáz éves Styx nevű goblin, aki a lopakodás, a gyilkolás és a tolvajlás mestere.

A kizárólag PC-re készülő alkotás helyszíne a többszintes torony (Tower of Akenash), amelyben emberek, tündék és orkok közös erővel védenek egy rendkívül értékes ereklyét. Ez nem más, mint a Fa, az értékes Borostyán forrása, ami egyúttal a kulcs Styx saját múltjának megismeréséhez is. A változatos célokat adó küldetések során leginkább az árnyékban való lopakodás lesz a fő irányvonal, elsődleges fegyverünk a meglepetéstámadás, az orvgyilkosság, de az információszerzés és a fejtörők megoldása sem elhanyagolható. Valahogy így kell elképzelni az összképet (a videó még nem a végleges kiadást mutatja):

A torony pályái a fejlesztők szerint szabadon bejárhatóak lesznek, csak rajtunk múlik majd, hogy melyik feladatot miképpen oldjuk meg. Ebben hatalmas segítségünkre lesznek a szerepjátékos elemek is: Styx a feladatok teljesítésével folyamatosan fejlődik, hasznos képességeket tanul (például átmeneti láthatatlanság) és új felszereléseket szerez. Íme egy további, hosszabb gameplay videó.

A Styx: Master of Shadows várhatóan még idén megjelenik. Nektek hogy tetszik a projekt?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)