Hirdetés

Styx: Master of Shadows - nyakunkon a megjelenés, itt a launch trailer

|

A Cyanide Studios játékában lopakodnunk, rabolnunk és gyilkolnunk kell, mindezt egy apró zöld csínytevő bőrébe bújva. Hát nem csodálatos?

Hirdetés

A Game of Thrones: The Game és az Of Orcs and Men után a Cyanide Studios egy újabb fantasy világgal tér vissza, amelyben egy goblin mestertolvaj bőrébe bújva kell szembenéznünk a kihívásokkal.

A Styx: Master of Shadows még az év elején mutatkozott be, a 200 éves kleptomániás, alattomos goblin ötlete pedig azonnal belopta magát a szívünkbe. A fejlesztőcsapat egész évben a játékot kalapálta, így sikerült azt PC exkluzívból kiterjeszteni a jelenlegi konzolgeneráció tagjaira is.

A tps-ben természetesen a lopakodáson lesz a legnagyobb hangsúly, de nem minden helyzetben tudunk egyszerűen elbújni, ilyenkor jól jön majd a kezünkben lévő tőr, amivel egy pillanat alatt kiiktathatjuk az őröket. A launch trailer kifejezetten hangulatosra sikerült, kíváncsian várjuk, hogy sikerül-e a játékban is hozni ezt a szintet. A Styx: Master of Shadows október 7-én jelenik meg PC, PS4 és Xbox One platformokon.

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)