Hirdetés

Styx: Shards of Darkness - érkezik a folytatás, itt az első kép!

|

A tavalyi mókás bejelentés után, most már hivatalosan is megerősítették, érkezik Styx, a goblin újabb kalandja. Ráadásul egy remek képet is kaptunk a készülő játékhoz.

Hirdetés

Még tavaly karácsony környékén tett egy rendhagyó bejelentést a Focus Home Interactive, melyből kiderült, hogy készül a Styx: Master of Shadows folytatása. Azóta viszonylagos csend övezte a projektet, de most végre megtört a jég, ráadásul a friss hírhez egy gyönyörű kép is érkezett.

A Focus Home Interactive és a Cyanide Studios emeli a tétet minden tekintetben. Kedvenc goblinunk új kalandja, a Styx: Shards of Darkness nagyobb költségkeretet kapott, így megannyi újításra is számíthatunk, melyek közül az egyik legjobb hírt már most közölék velünk. Kiderült ugyanis, hogy az új játékhoz, új grafikai motor is dukál, éppen ezért a Styx: Shards of Darkness alatt már az Unreal 4 fog duruzsolni. A játékot már hat hónapja fejlesztik, most pedig kiadták az első hivatalos képet is, mely igencsak megnyerőre sikerült. Nézzétek meg és ámuljatok!

A Styx: Shards of Darkness története szerint főhősünknek az Akenash torony bukását követően sem marad ideje pihengetni vagy egy szemrevaló goblin hölgyet hajkurászni (már persze ha egyáltalán létezik ilyen). Styx rákényszerül, hogy felhagyjon a rejtőzködéssel és beszivárogjon Körangarba, a sötét elfek otthonába. A városban éppen egy diplomáciai találkozó zajlik, a bejutás nem is olyan nehéz feladat, viszont a hamar kiderül, hogy az összejövetel nélja nem más, mint az elfek és törpék szövetségének nyélbeütése. Márpedig ezt a két fajt csak egyetlen dolgok kötheti össze, a goblinok iránti közös gyűlöletük.

Styx újabb kalandja jövőre érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)