Hirdetés

Styx: Shards of Darkness - így lett a főhősből fantasy Deadpool

|

A Styx: Shards of Darkness legújabb fejlesztői videójában a poénokat két kézzel szóró goblin megalkotása mellett a pályatervezésről és a kooperatív módról is mesélnek a készítők.

Hirdetés

A hirtelen jött tavaszi játékdömpingben talán többen megfeledkeztek róla, hogy a Styx: Shards of Darkness megjelenése is néhány héten belül esedékes, egész pontosan március 14-én érkezik meg a lopakodós játék folytatása. A rajt közeledtével pedig kaptunk egy új fejlesztői videót, ami mindenki kedvenc goblinjáról szól.

A készítőktől megtudhatjuk, hogy ebben a részben még jobban rájátszanak majd a főszereplő személyéből fakadó vicces helyzetekre, így Styxtől rengeteg poénos beszólásra és popkulturális utalásra számíthatunk, például a szinkronban arra is utaltak a készítők, hogy az animátorok A gyűrűk Ura Gollamját vették például karakterünk megformálása közben. Emellett a töltőképernyőn még a negyedik falat megtörve közvetlenül a játékoshoz is szól majd, úgyhogy biztosan jól fogunk szórakozni a kis orgyilkos kalandjain.

Ezek mellett a fenti videóban a Shards of Darkness pályáiról, a kooperatív módról és a különböző játékstílusokról is hallhattok, úgyhogy mindenképp érdemes megnézni a fejlesztői naplót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)