Hirdetés

Styx: Shards of Darkness - új képeken a lopakodós játék folytatása

|

Az utóbbi évek talán legkedveltebb goblinja jövőre visszatér, addig pedig egy adag új screenshot hivatott átadni a rá váró kalandok hangulatát.

Hirdetés

Bár a Dishonored 2 egy darabig valószínűleg lefoglalja a lopakodós játékok rajongóit, jövőre sem fognak unatkozni, ugyanis még 2017 első negyedévében megérkezik majd a Styx: Shards of Darkness. A 2014-es  Master of Shadows folytatása pedig az új képeken is elég jól néz ki.

A screenshotok mellé kiadott közleményben a készítők az első résznél még nagyobb fokú szabadságot ígérnek a küldetések megoldása közben, ahogy az ezúttal is rengeteg szintkülönbséget tartalmazó pályák is még nagyobbak lesznek. A Styx: Shards of Darknessben egy új crafting-rendszer mellett új képességeket is kapunk, például főhősünk egy-egy frissen létrehozott klónjának helyére is teleportálhatunk.

Ti várjátok már a folytatást?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)