Hirdetés

Subnautica - fagyos kalandokat hoz a Below Zero kiegészítő

|

Az Unknown Worlds Entertainment túlélőjátéka új, jeges kihívásokat kínál a játékosoknak.

Hirdetés

Sokat vártunk arra, hogy a Subnautica kilépjen a korai hozzáférés útvesztőjéből, de megérte türelmesnek lenni, ugyanis meglehetősen élvezetes elmerülni a túlélőjátékban. Persze a készítők nem elégedtek meg ennyivel, és már februárban arra utaltak, hogy a sarkvidéki tartalmakkal fog bővülni az alapjáték, most pedig megtörtént a hivatalos bejelentés. 

Hirdetés

A stúdió leleplezte a Below Zero névre hallgató önálló kiegészítőt, amely a játék eseményei után játszódik egy fagyos régióban. A meglévők polírozása mellett kapunk új funkciókat is, mint a karakterünk hőkezelése, de több szinkronhanggal ellátott dialógusra is számíthatunk. A csapat meglehetősen keveset mutatott a csomagból, de azért néhány koncepciórajzot közzétettek:

A készítők szerint még a fejlesztés korai szakaszában járnak, viszont ígéretük szerint a következő hónapokban a Below Zero is korai hozzáféréssel lesz elérhető, és ugyanazok a rendszeres tartalmi frissítések várnak rá, mint korábban az alapjátékra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)