Hirdetés

Subnautica Below Zero - jövő héten érkezik a folytatás

|

Az Unknown Worlds csapata meglepetésszerűen jelentette be, hogy jövő héten érkezik a nagysikerű túlélőjáték folytatása.

Hirdetés

Nem is olyan régen mindenki bezsebelhette az utóbbi idők egyik legsikeresebb túlélőjátékát, a Subnauticát, most pedig ki is derült, hogy miért volt ilyen jó fej az Unknown Worlds csapata: tegnap bejelentették, hogy a korábban már rebesgetett folytatás a jövő héten végre elérhetővé válik, legalábbis Early Accessben.

Hirdetés

A fejlesztők a weboldalukon jelentették be a Subnautica Below Zero első livestreamjét, amelynek keretében megnézhetjük a folytatás legelső előzetesét. A srácok egy megjegyzést is fűztek hozzá, amelyben felhívják mindenki figyelmét, hogy fenntartásokkal kezeljék a bejelentésre kerülő Early Access játékot:

"A Below Zero még nincs kész. Tele van bugokkal. Nem túl csiszolt, nem fut jól és hiányoznak belőle feature-ök. Jobb játékokat készítünk, amikor veletek együtt csináljuk őket".

Maga a stream egészen pontosan január 30-án, vagyis jövő szerdán esedékes, magyar idő szerint este hét órakor. Kíváncsiak vagyunk, hogy a Below Zero hogyan fogja továbbgondolni az első részt, mert míg a Subnautica egy remek játék volt, azt is be kell látni, hogy igen telített a craftolós túlélőjátékok piaca, így mindenképpen jó ötletkre lesz szükség, hogy kiemelkedhessen a folytatás a tömegből.

Ti hogy látjátok? Van még új a nap alatt ebben a stílusban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)