Hirdetés

Subnautica - ingyen lecsaphattok rá az Epic Games Store-ban

|

Nem viccel az Epic, az ünnepek végéig ingyenesen beszerezhető az egyik legkiválóbb túlélőjáték.

Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy az Epic komolyan fel akarja venni a versenyt a Steammel.

Hirdetés

Alig két hete, hogy az Epic elindította saját PC-s platformját, egyben webáruházát, az Epic Games Store-t, a néhány jelenlegi és számos közelgő exkluzív cím mellett újabb lépésekkel igyekeznek népszerűsíteni a platformot. Az elmúlt évek egyik leghangulatosabb és élvezetesebb túlélőjátéka, a Subnautica a karácsonyi ünnepek végéig, azaz december 25-éig bezárólag ingyenesen beszerezhető a felületen. Jól látjátok, végleg a tiétek lehet az amúgy 25 eurós játék.

A Subnautica alapvetően is bőven megéri az árát, ingyen viszont már-már rablással ér fel a dolog, pedig tényleg csak egy kattintásba kerül most az egész. Mit gondoltok, sikeres lehet az Epic saját webáruháza ilyen és ehhez hasonló húzásokkal, vagy a Steam mellett még így sem lesz sok keresnivalója?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)