Hirdetés

Subnautica - az óceán fenekére is megérkezik a tél

|

Winter is coming - ez a mondat olvasható az egyik fejlesztői időkapszulában, amiből egyértelműen kiderül, hogy valami komoly újdonsággal készülnek a Subnautica alkotói.

Hirdetés

Mielőtt valaki nagyon belelovalná magát, gyorsan leszögezném, hogy nem valami Trónok harca crossoverről van szó, hanem ha minden igaz, a Subnautica sarkvidéki tartalmakkal fog bővülni.

Hirdetés

A Subnautica 1.0-ás javítócsomagjában jelentek meg az időkapszulák, amik segítségével üzeneteket hagyhatunk hátra a többi játékos számára.

Az első figyelemreméltó kapszula Brian Cummings fejlesztőhöz tartozott, aki egy térképet helyezett a tárolóba. A térkép a fejlesztés korai szakaszából való, amikor az alkotók vázlatokat készítettek a játék narratívájáról. A nagyméretű képet itt találjátok.

A most felfedezett fejlesztői kapszula attól a Tom Juberttől származik, aki olyan játékokon dolgozott íróként, mint a The Talos Principle, The Swapper vagy az FTL. A kapszulában található leírás könyvajánlót és köszönetnyílvánítást is tartalmaz, de a legérdekebb része talán az utó-utóirat.

"Nem végeztünk a 4546B-vel. Közeleg a tél"

A 4546B annak a világnak a kódneve, amin a Subnautica játszódik, a második mondat pedig arra utalhat, hogy valamiféle sarkvidéki tartalmak érkeznek a játékba. A redditen többen is jelezték, hogy már korábban is találtak erre utaló jeleket, így nem valószínú, hogy Jubert csak szórakozásból gépelte le a Trónok Harca népszerű frázisát.

Részleteket még nem tudni, de kíváncsian várjuk mivel rukkolnak elő a Subnautica alkotói.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)