Hirdetés

Itt az ideje, hogy elfelejtsük az "Iratkozz fel Pewdiepie-ra!" őrületet

|

Maga Pewdiepie kérte meg a rajongókat arra, hogy ne folytassák a mókásnak induló, de aztán nagyon furcsa helyzetekbe is belerángatott poént.

Hirdetés

Durván fél évvel ezelőtt került vészesen közel Pewdiepie csatornájához az indiai T-Series feliratkozószámban, ekkor kezdte el mindenki hirdetni az igét és meglovagolni a hype hullámot. A YouTuberek és egyéb alkotók rengeteg különböző módon próbálták meg felhívni az emberek figyelmét az ügy fontosságára, és elég sokáig az élen is tartották a svéd videóst. A 100 milliót azonban nem ő fogja előbb elérni, ez már szinte biztos.

Hirdetés

Már csak azért is, mert Pewdiepie most videóban kérte a követőit, hogy ne folytatassák az "iratkozz fel Pewdiepie-ra" jellegű dolgokat. A srác elmondja, hogy bár a legtöbb ilyen videó valóban szórakoztató volt, sajnos amikor valakit 90 millióan követnek, akkor megkerülhetetlen, hogy fura alakok is legyenek köztük. Ilyen volt például az az arc is, aki élőben streamelte, ahogy tüzet nyit egy új-zélandi templomra, és mielőtt közel 50 embert megölt, még bemondta, hogy "iratkozzatok fel Pewdiepie-ra!"

Pewdiepie belátta, hogy akkor le kellett volna állni az egésszel, de nem akart még nagyobb médiavisszhangot keríteni az egész dolog mögé, nem akarta, hogy róla szóljon a dolog. Ez az egész mozgalom a szeretetből és támogatásból nőtt ki, szeretné, ha így is érne véget.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)