Hirdetés

Subsiege - új RTS-MOBA a láthatáron

|

A Headup Games új, RTS-MOBA típusú játéka a következő évben érkezik PC-re, vessünk is rá egy pillantást gyorsan.

Hirdetés

Kevesebb, mint 50 évvel járunk előrébb az időben és egy olyan utópisztikus világban élünk, ami csak árnyéka régi önmagának. Túlnépesedés, nyersanyaghiány, ezek következtében pedig éhezés tombol a kontinensen. Hogyan menthetnénk meg?

Az utolsó erőforrások a tenger mélyén hevernek, ezért persze borzalmas háborút kell vívni. Egészen pontosan 12 játékos csatája ez egymás ellen, a mélytengeri lények és a folyamatosan fogyó oxigén szorításában.

A lények segítségével tőrbe is csalhatjuk az ellenfeleinket, de elpusztítva őket pozitív hatásokkal gyarapodunk. Egy meccs kimenetelét a Subsiegeben nagyban meghatározza majd a rendelkezésre álló oxigénmennyiségünk, amit akár csapattársainkkal is megoszthatunk.

A fejlesztők arról nyilatkoztak még, hogy nem nagyon lesz lehetőség rejtőzködésre és védekező játékmódra a mélytengeri mókában, inkább a gyors csaták fogják eldönteni a játékot.

A Subsiege jelenleg is fejlesztés alatt áll és előreláthatólag 2017. március 8-án kerül Early Access módba. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)