Hirdetés

Új ízelítőt kapott az Agony spin-offja, a Succubus

|

Elrajtolt a játék zárt alfája, ennek örömére új videót kaptunk.

Hirdetés

Ha az Agony ránk hozta a frászt, akkor az abban a világban játszódó mellékszál, a Succubus még inkább kiveri majd a biztosítékot, ugyanis ahogyan azt az előző, erősen 18+-os videóban is láthattuk, ebben a spin-offban véres bosszút állhatunk egy fedetlen idomokkal rendelkező szukkubusszal. 

Hirdetés

A játékot fejlesztő Madmind Studio jól halad a fejlesztéssel, épp most jelentették be, hogy a Succubus már a zárt alfa fázisba lépett, elkezdődött a játékmenet tesztelése. A csapat szerint több száz játékos jelentkezett az alfatesztre, akik már bele is vetették magukat a gameplay-be, hogy értékes visszajelzéseket adjanak a harcrendszerről, a felfedezésről és a hibákról, amiket tapasztalnak. Emellett megosztottak velünk egy vadonatúj teaser trailert is, amelyben egy új ellenségtípus mutatkozik be: bár a démon már az Agony során is fenyegetést jelentett, azonban most vadonatúj kinézettel és képességekkel tért vissza: 

A Succubus megjelenése valamikor 2020-ban várható PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)