Hirdetés

Sudden Strike 4 - izgalmas ízelítőt kaptunk a játékmenetből

|

A Steel Division: Normandy 44 és a Blitzkrieg 3 után újabb izgalmas stratégiai játék készül a Sudden Strike 4 képében, amely még a nyáron megérkezik. A legújabb, rövid gameplay videó alapján pedig a magyar fejlesztők kitesznek magukért, hogy méltó legyen a folytatás.

Hirdetés

Remek érzés most olyan játékosnak lenni, aki kedveli a második világháborús stratégiákat, hiszen rövid időn belül a Sudden Strike 4 lesz a harmadik ilyen cím, ráadásul a budapesti Kite Games fejlesztőitől kapjuk meg a széria legújabb fejezetét. 

Hirdetés

A Sudden Strike 4-gyel kapcsolatban azt az ígéretet kaptuk korábban, hogy hű marad az előző részekhez, mégis számos újításokra számíthatunk majd. Ezeket a három különálló kampány, a skirmish- és a kompetitív többjátékos mód során fedezhetjük fel több mint 100 brit, amerikai, német és szovjet egységeket irányítva. Különböző képességekkel felszeret parancsnokok, nagy csataterek, rengeteg küldetés, pofás grafika és a háború borzalma vár minket, ezt ígéri az új videó: 

A Sudden Strike 4 augusztus 11-én érkezik meg PC-re és PS4-re. Várjátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)