Hirdetés

Sudden Strike 4 - ezzel a trailerrel indulunk háborúba

|

Újabb második világháborús stratégia jelent meg, amely egy régi szériát folytat: a magyar fejlesztésű Sudden Strike 4 megérkezett és hozott magával egy trailert is, amit a műfaj rajongóinak kötelező látnia.

Hirdetés

Büszkeséggel tölt el minket, hogy egy magyar fejlesztőcsapat készítette el az RTS műfaj egyik legismertebb szériájának legújabb részét, amely ráadásul remekül is sikerült - hogy mennyire, azt a 2017/08-as GameStar Magazinban olvashatjátok majd el. 

Hirdetés

Addig is nézzétek meg a Kite Games és a Kalypso Media által kiadott launch trailert, amely próbálja meggyőzni a vérbeli stratégákat és a felhívni a stratégiai játékokért nem rajongók figyelmét is a Sudden Strike 4 erősségeire: a három különálló kampányra, a skirmish- és kompetitív többjátékos módra, a fejleszthető parancsnokokra, a nagy csataterekre, a több mint száz korhű egységre és megannyi más pozitívumra. 

A Sudden Strike 4 már beszerezhető PC-re, Macre, SteamOS-re és Linuxra, a PS4-es változat pedig augusztus 15-én követi őket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)