Hirdetés

Sudden Strike 4 - újabb magyar fejlesztésű második világháborús játék készül

|

A Kalypso Media hivatalosan is bejelentette a Sudden Strike 4-et, amiben a második világégés legnagyobb csatáit vezényelhetjük majd le.

Hirdetés

Nagyon régen volt már, hogy egy igazán jó második világháborús játékot, főleg RTS-t tolhattunk végig. A Kalypso Media és a Kite Games is tudják ezt, ezért el is hozzák nekünk a Sudden Strike 4-et. Nagyobb csataterek, szebb grafika, rengeteg misszió, különböző képességekkel felszerelt parancsnokok és a háború borzalma vár bennünket.

A játékban lesz több mint 20, meglehetősen nehéz egyjátékos küldetés, komoly kihívást nyújtó skirmish mód, és egy kompetitív többjátékos játékmód. A program bőséggel jutalmazza majd a jól átgondolt stratégiát, és ha minden akadályt sikerrel vesztek, akkor extra tartalmakat is megnyithattok, mint még nem látott felvételek a korszakból.

A Sudden Strike 4 egyébként a Steam Workshopnak köszönhetően teljes modtámogatást is kap, ami azt jelenti, hogy nem fogunk egyhamar kifutni a rajongói tartalmakból.

Egyébként valóban jól néz ki a játék, amit már csak azért is tudunk, mert kint voltunk Berlinben, ahol ki is próbáltuk a készülő programot. Az eseményről részletesen is beszámolunk majd augusztusi GameStar magazinban.

A Sudden Strike 4 várhatóan 2017 második negyedévében jelenik majd meg PC-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)