Hirdetés

Suicide Squad 2 – senki sem tud semmit a forgatásról

|

Aggodalmának adott hangot egy interjúban az egyik leendő vagy nem leendő szereplő, ugyanis még abban sem biztos, hogy benne lesz-e az Öngyilkos Osztag második részében.

Hirdetés

Lassan itt van 2017 eleje és elvileg el kéne kezdeni a Suicide Squad 2 forgatását. Will Smith valószínűleg benne lesz és David Ayer foglalja el a rendezői széket, de ennél többet még senki sem tud. Jai Courtney abban sem biztos, hogy a forgatások időben elkezdődnek majd.

A rendező, David Ayer már nyár óta pofozgatja a Suicide Squad 2 történetét, de egy morzsányi infót sem mondott még róla. Jai Courtney, ismertebb nevén Bumeráng Kapitány aggodalmait osztotta meg a nagyérdeművel. Szeretne újra a rosszfiú bőrébe bújni, de egyáltalán nem tudja, hogy áll a második rész szénája.

Nézzétek, egyáltalán nem szeretnék, hogy bárki is tudomást szerezzen a filmről. Én is csak imádkozni tudok azért, hogy a film és Bumeráng kapitány is zöld utat kapjon. Nem érzem azt, hogy teljesen kimerült volna a karakter. Élveztem, hogy eljátszhatom és szerintem a többiek is úgy vannak vele, hogy ebből a franchiseból még lenne mit kihozni. Szóval reménykedem, hogy előbb utóbb kiderül, mi lesz a sorsunk. A stúdióban mindenki nagyon elfoglalt, David Ayer például valami tök mást forgat jelenleg, de biztos vagyok benne, hogy vannak terveik. Csak velem még nem osztották meg őket.

Mindenesetre a Suicide Squad 2-n kívül számos spin-off filmet terveznek még leforgatni. Például A Jokert, Jared Letoval és egy Bumeráng Kapitány film is szóba került, de a Warner Brothers egyik infót sem erősítette meg hivatalosan. Ellenben Harley Quinn különálló filmje biztos, hogy készül és még több női, DC-s karaktert is felvonultatnak majd benne, mint például Batgirlt vagy a Birds of Preyt.

Szerintetek is lehetne még mit kihozni a filmsorozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)