Hirdetés

Törölt egy be nem jelentett Suicide Squad játékot a Warner Bros.

|

A kiadó a híresztelések szerint úgy döntött, a WB Montreal teljes csapatát inkább az új Batman projektre irányítja át.

Hirdetés

November végén merült fel, hogy a következő Batman játék már készül a Warner Bros Montrealnál, azonban nem Bruce Wayne, hanem Damien Wayne, Bruce és Talia al Ghul fia lesz a főszereplője. Ezt még továbbra sem erősítették meg, valószínűleg a montreali csapat vezetésében bekövetkező változások (Reid Schneider vezető producer és Martin Carrier fejes is leléptek) miatt egy kicsit kaotikus most ott a helyzet.

A Kotaku megbízható forrásokra hivatkozva azt írja, a WB Montreal egy Suicide Squad játékon is dolgozott, azonban ezt most törölni kényszerült. A projekt állítólag nem ütötte meg a mércét, nem sikerült vele lenyűgözni a fejeseket. Valószínűleg egy darabig nem is lesz belőle semmi, hacsak nem veszik majd elő újra a következő film megjelenése tájékán.

A fejlesztők addig is a Damian Wayne játékot hegesztik, de arról, hogy ez mikor készülhet el, nincs információ. Várunk türelemmel.

Ti milyennek képzelnétek el egy jó Suicide Squad játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)