Hirdetés

Hivatalos: Suicide Squad játékon dolgozik a Rocksteady, hamarosan leleplezik

|

Az Arkham-trilógia fejlesztőcsapat hosszú idő után megtörte hallhatását és készen áll arra, hogy leleplezze következő játékát.

Hirdetés

Évek óta találgatnak a játékosok (a szaksajtó nemkülönben), hogy mégis min ügyködhet a Rocksteady azóta, hogy kitessékelte az ajtón a Batman: Arkham Knightot. Ez utóbbi 2015-ben történt, és nehezen tudta bárki is elhinni, hogy kizárólag a játék DLC-i, valamint az egy évre rá kiadott Batman: Arkham VR fejlesztése és utógondozása foglalta le a stúdió erőforrásait. Jobb híján teóriákba és kétes forrásból származó információmorzsákba lehetett kapaszkodni. Egy téma azonban makacsul visszatért, bárhogy is próbálták a tamáskodók elhessegetni: ez nem más, mint egy, a Suicide Squadra fókuszáló játék.

Hirdetés

És lám, egy friss Twitter-bejegyzés igazolta a pletykát, a Rocksteady két hét múlva a DC FanDome alkalmából hivatalosan is leleplezi következő játékát. Hogy a DC univerzum gonosztevőiből verbuvált öngyilkos osztag is képes lesz-e ugyanúgy elvarázsolni a közönséget, mint annak idején a Batman: Arkham Asylum és annak folytatásai, egyelőre kérdéses, ahogy az sem biztos még, hogy a Rocksteady alkotásával párhuzamosan leleplezik a most már Gotham Knightsnak nevezett másik projektet is, amelyikért a Batman: Arkham Originst jegyző WB Montréal felel. Augusztus 22-én már sokkal okosabbak leszünk.

Várjátok már, hogy lehulljon végre a lepel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)