Hirdetés

Továbbra is készül a Sucker Punch új játéka

|

Az Infamous-széria alkotói 2014 óta nem jelentkeztek új játékkal, de a Sony nemrég elárulta, ez egyáltalán nem jelenti, hogy malmoznának a stúdióban.

Hirdetés

Ugyan az idei előadás sem volt rossz, a Sony E3-as konferenciája talán nem hozott annyi ütős leleplezést, mint amennyire számítottunk. Sokan várták például, hogy megmutassa új játékát a Sucker Punch, de erre nem került sor. A stúdió viszont a kiállítás alatt szóba került és megtudtuk, hogy még mindig nem álltak le a játékkészítéssel.

Hirdetés

Yoshida Shuhei elmondta, hogy az Infamous készítői továbbra is dolgoznak egy új játékon, amit többször látott már.

"Játszottam vele sok-sok alkalommal [mióta legutóbb szóba került] és minden egyes alkalommal, mikor játszom vele... nem kéne róla többet mondanom. Egy játékról van szó, nem álltak át a filmek készítésére. Már nagyon leszűkítették, milyen lesz"

- fogta vissza magát a Sony stúdióit igazgató szakember.

Los Angelesben egyébként azt is kerek-perec elárulta Yoshida, hogy vannak még olyan játékaik, amiket nem lepleztek le, ezek közül bizonyára láthatunk néhányat a decemberi PlayStation Experience-en is. Mivel tavaly ezen a rendezvényen leplezték le a The Last of Us Part II-t is, látszik, hogy akár egy belső stúdiójuk következő blockbusterének bemutatását is könnyű szívvel hagyják az év végére.

Mit gondoltok, az idei PSX-en ott lesz a Sucker Puch új játéka?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)