Hirdetés

Súlyos bug került elő a Marvel's Avengers-ben, a megoldás is elég radikális

|

Többek számára játszhatatlan lett az Eidos Montréal akciójátéka, a dolgok jelen állása szerint nagy árat kell fizetni, ha szeretnénk újra játszani.

Hirdetés

A tavalyelőtti Marvel's Avengers nem igazán lopta be magát a játékosok szívébe (közel sem annyira, mint a remek Guardians of the Galaxy), de a Crystal Dynamics azért továbbra is igyekszik kihozni belőle, amit lehet.

Sajnos most újabb akadályba ütközött a hányatott sorsú játék, ugyanis több játékos is belefutott egy súlyos hibába, ami szó szerint játszhatatlanná teszi, egészen addig, amíg nem szabadulunk meg az addigi mentésünktől. Igen, jól olvastátok, az egész mentésünk is mehet a levesbe, ha felüti undok fejét ez a bug.

Hirdetés

A játék fejlesztői a Twitteren osztották meg azt a threadet, amelyben elárulták, hogy már tudnak a hibáról és foglalkoznak vele, de addig is egy radikális megoldást kínálnak azoknak, akiknek nincs türelme kivárni a hivatalos javítást:

"Addig is van egy kerülő megoldás, ami néhány játékosnak megoldotta a problémát, de fontos megjegyezni, hogy ezzel eltűnnek az eddigi kampány eredmények: nyisd meg az Operations menüt és nullázd le a Reassemble Campaign Progress-t. Ahogy átveszed a fiatal Kamala felett az irányítást, lépj ki a játékból (force close) a PS főképernyőjéről, ezek után működnie kell az Avengers Initiative-nek."

Természetesen a csapat már dolgozik egy élhetőbb megoldáson, viszont az egyelőre nem derült ki, hogy a jelenleg is tartó dupla XP időszakot meghosszabbítják-e azok számára, akik emiatt a bug miatt képtelenek élni előnyeivel.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)