Hirdetés

Súlyos csavarokat vetít előre a Horizon Forbidden West sztorielőzetese

|

A megjelenés előtt egy hónappal megérkezett a trailer, ami képet ad arról, nagyjából milyen problémákkal kell majd Aloynak megküzdenie.

Hirdetés

Egy hónap múlva elkísérhetjük Aloyt élete második nagy kalandjára: február 18-án jön a Horizon Forbidden West, melyben a lány néhány segítője kíséretében nyugatra indul, hogy megállítsa a pusztulást, ami az egész világot fenyegeti. 

Útja során új, barátságos és ellenséges törzsekkel találkozik, hasznos eszközökre bukkan, és még többet lát a gyönyörű világból, amiben nyomokban még felfedezhetőek a jelenkor romjai, de többnyire a természet és a gépek vették át az uralmat felette.

Hirdetés

Küldetése során több dolog is hátráltatja: például a Tenakth törzs egyik lázadó klánja, élén Regallával, aki úgy gondolja, mindent erőszakkal kell megoldani, és Sylens segítségével képessé vált a gépek irányítására. A konfliktusról, a karakterekről, és összességében a sztoriról mesél a most kiadott előzetes, határozottan érdemes végignézni.

A Forbidden West kapcsán interjút készíthettünk a játék két írójával, a linken elolvashatjátok.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)