Hirdetés

Súlyos döntést hoztak az Elite Dangerous fejlesztői

|

Belátták, hogy az Odyssey kiegészítő borzalmas állapotban jelent meg, és azért, hogy ez ne fordulhasson elő újra, nehéz döntésre kényszerültek.

Hirdetés

Tavaly májusban vált elérhetővé a 7 éve üzemelő Elite Dangerous eddigi egyik legnagyobb frissítése, az Odyssey, ami lehetővé tette, hogy hajónkat elhagyva bolygókon csatározzunk, felfedezzünk eddig ismeretlen planétákat. Sajnos amennyire jól hangzott az igéret, annyira gyenge volt a megvalósítás, játékosok ezrei csalódtak. 

A Frontier Developments azóta is azon dolgozik, hogy helyrehozza hibáját, és most eljutott egy olyan pontra, ahol egy a játék jövőjét keményen befolyásoló döntésre kényszerült.

Hirdetés

A csapat ma egy blogposztban jelentette be, hogy nem fejleszti tovább az Elite Dangerous konzolos változatait, nem érkezik több kiegészítő Xboxra és PlayStationre, beleértve az Odyssey-t. Korábban még csak elhalasztották, amíg meg nem oldják a problémákat, de végül úgy látták, azért, hogy a PC-s változat fejlődhessen és jobb lehessen, muszáj elengedniük a konzolos kiadásokat.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Jelenlegi állapotában a játék továbbra is elérhető lesz mind az xboxosok, mind a playstationösök számára, és a kritikus frissítéseket meg fogja kapni, de új tartalmak csak a PC-s változathoz érkeznek.

Azt, hogy mit tartogat a jövő még, később árulják majd el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)