Hirdetés

Súlyos hibát kihasználva csalnak az új Warzone pályán, a Verdansk '84-en

|

Attól még nem elfogadható a csalás, hogy a játék hibáját használják ki a játékosok.

Hirdetés

Nagy átalakuláson esett át a Call of Duty: Warzone, miután a héten Verdansk felrobbantásával elindult a harmadik évad. Az esemény után egy nap pihenő jött, ekkor csak az éjszakai Rebirth Islanddel csillapíthattuk az étvágyunkat, aztán mindenkit várt a Verdansk '84.

Az "új" pálya 1984-be repít vissza bennünket, ahol még csak kialakulóban volt az a Verdansk, amit korábbról ismerünk. Ugyan a helyszínt nem a nulláról kellett a fejlesztőknek összerakni, mégis vannak súlyos problémák, melyek egyre több játékosnak okoznak fejfájást.

Hirdetés

Mostanra ellepték az internetet azok a videók, melyekben látható, hogy a sportszerűtlen előnyhöz jutó játékosok a pálya alól, a textúrák mögül lövik le az ellenfeleiket:

Itt pedig egy videó arról, hogy mi is történik a hiba kihasználásakor:

A glitch felfedezésére mindössze 2 napra volt szükség. A fejlesztők egyelőre nem kommentálták az esetet, nem lennénk azonban meglepődve, ha ez rövidesen változna, hiszen nem egy elhanyagolható hibáról van szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)